dijous, 17 de novembre del 2011

XERRADA-COL·LOQUI AMB LA MARTA ALÒS - novembre 2011

LA Biblioteca Joan Maluquer i Viladot us convida a la xerrada-col·loqui amb l'escriptora ponentina Marta Alòs. L'acte tindrà lloc a la biblioteca el dimecres 30 de novembre, a les 8 del vespre.

La xerrada-col·loqui amb Marta Alòs, està organitzada per la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre, l'Ajuntament d'Artesa de Segre, Biblioteques Públiques de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes. En l'acte està patrocinat per l'empresa de venda per internet de productes del Montsec La forca, i col·labora Ràdio Artesa de Segre .

La Institució de les Lletres Catalanes amb el programa "Al Vostre Gust", acosta les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra. D'aquest programa se'n beneficien els nombrosos clubs de lectura de les biblioteques del país i les entitats culturals que dinamitzen els seus programes d'activitats literàries amb la presència dels escriptors.

Marta Alòs és una escriptora ponentina, col·laboradora habitual en mitjans de comunicació i en revistes científiques i culturals. Articulista d’opinió del diari Segre amb el seu espai Viure per veure. Actualment és Diputada al Parlament de Catalunya.

Per l'ocasió el Club de Lectures de la Biblioteca, ha llegit l'últim llibre publicat per l'autora Històries de l'AVE. Per altra banda, el Club de Lectura d'Alentorn ha llegit de l'autora el llibre Els ulls de l'ametller.