divendres, 28 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE de Pere Pinós

El divendres 11 de novembre a les 8 de vespre, tindrà lloc a la biblioteca Joan Maluquer i Viladot, la presentació del llibre de Pere pinós, Córrer enmig del paradís.L'acte està organitzat per la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, Biblioteques Públiques de Catalunya i l'Ajuntament d'Artesa de Segre. En l'esdeveniment col·labora el club esportiu CUDOS d'Artesa de Segre, ràdio Artesa de Segre i l'empresa distribuïdora de productes del Montsec la Forca.


Pere Pinós és nascut a ca la Blàudia de Ponts. Les seves primeres gambades van transcórrer per aquell passadís tant llarg que hi havia a casa seva. Va estudiar filologia catalana i actualment fa de professor a l'institut de Ponts. Els diumenges al matí els passa fen qualsevol cursa.


Si us agrada córrer hauríeu de llegir aquest llibre i si no també. Els que correu us hi veureu corrent, sentireu les olors, les emocions perquè aquest llibre s’ha escrit corrent. I si, en canvi, no en teniu costum, no hi patiu, més aviat que tard posareu un punt per no perdre la pàgina i passareu la porta perquè la lectura us haurà fet venir ganes de fugir corrent. Córrer enmig del Paradís narra l’evolució d’un personatge que, pels volts dels quaranta, esdevé corredor. De l’experiència en neix un gran canvi perquè sent com la vida s’omple de l’alegria del córrer. En aquests fulls hi trobareu els primers passos, els entrenaments, la llargada de les Maratons, els secrets, les tècniques, l’ambient de les curses d’arreu de Catalunya... En aquest llibre hi ha el país, hi ha l’esport i una idea: Abans que no s’acabi la vida s’ha de córrer el món perquè el món no s’acaba mai.