dijous, 18 de novembre del 2010

ACTIVITATS BIBLIOTECA - desembre 2010

Hola nens i nenes, petits i grans!!

Aquest desembre hem preparat un munt d'activitats, aquí en teniu la llista:

-L'HORA DEL CONTE DE LA RIET - dimecres 1 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda, per a nens i nenes a partir de 6 anys."El zorro" i "El pequeño conejo". Aquest dos contes parlen de l'ajuda.


-L'HORA DEL CONTE AMB LA FINA - dimecres 15 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda, per a nens i nenes de P3.

El primer explica la història d' "Els tres Reis Mags", del rei Melcior, el Rei Gaspar i el Rei Baltasar, on viuen, que fan, i... com saben el que vosaltres feu cada dia...


El segon parla d'un nen que és diu Matias, que la nit de Reis amb els nervis se'n va anar a dormir i es va descuidar de fer pipi. "Quan a Matias li van agafar ganes de fer pipi la nit de reis".
-"Decorem la biblioteca per Nadal", dies 16 i 17 de desembre de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. Taller de manualitats per a nens i nenes a partir de 8 anys. Per participar-hi s'haurà d'inscriure prèviament a la biblioteca, places limitades.

-Parc de Nadal, dies 28, 29 i 30 de desembre. La biblioteca participa amb un espai on podeu gaudir d’una bona varietat llibres i revistes i per als més petits un grapat de dibuixos per pintar.

-La companyia Penjim-penjam presenta l'espectacle "El gall Federic i la gallina Caterina". El 3 de gener a les 6 de la tarda a la Dàlia Blanca.